Parket Schuren en Oliën

U wilt uw houten vloer laten schuren door het team van JW Vloeren? Een uitstekend idee! Natuurlijk bent u bij ons altijd vrij om te kiezen, onder meer als het gaat om de afwerking. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw parket schuren en oliën met één van onze prachtige oliesoorten. Het laten oliën van uw houten vloer biedt u verschillende voordelen, waarover we u natuurlijk graag meer vertellen. Alsof dat nog niet genoeg is, kunnen we het u ook gewoon laten zien. Maak daarom snel een geheel vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie gewoon bij u thuis.

20 Jaar ervaring in Parket Schuren en Oliën

Het team van JW Vloeren heeft maar liefst 20 jaar ervaring met parket schuren en oliën. Dit betekent dat we precies weten wat we doen en altijd de juiste slag te pakken hebben. We gaan voortvarend, maar zeker niet onbezonnen te werk. Dankzij de inzet van onze moderne apparatuur kunnen we ons werk snel, nauwkeurig en ook nog eens enorm schoon uitvoeren. De ontwikkelingen op het gebied van stofarm schuren spelen hierbij zeker een belangrijke rol. Door de inzet van speciale schuurmachines kunnen we allergische reacties en niesbuien door stof en kleine houten deeltjes grotendeels voorkomen.

parket schuren en oliën
parket schuren en oliën
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
175 m² Schuren en Oliën (Rubio Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
40 m² Eiken Vloer Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
200 m² Eiken Tapis Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
48 m² Beuken Vloer Schuren en Oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Oliën?

Het inhuren van het team van JW Vloeren voor het parket schuren en het vervolgens laten oliën brengt zoals gezegd diverse voordelen met zich mee. Allereerst is er die prachtige natuurlijke uitstraling van het hout. Dankzij onze hoogwaardige oliesoorten blijft het schitterende oorspronkelijke nervenpatroon goed zichtbaar. Dit op zich zorgt al voor een fraai effect in uw interieur. Daarnaast laat een geoliede houten vloer zich ook gemakkelijk onderhouden. Zo heeft u er weinig omkijken naar. Ontstaan er op een gegeven moment toch oneffenheden of kleine beschadigingen? Dan kunnen deze eenvoudig worden weggewerkt met een heel klein beetje olie. U heeft keuze uit meer dan 50 kleuren!

parket schuren en oliën

Tips voor een geschuurde en geoliede parketvloer

U heeft uw houten vloer laten schuren en oliën? Dan is het natuurlijk belangrijk om uw parket zo lang mogelijk mooi te houden. Goed periodiek parket onderhoud draagt bij aan een langere levensduur en laat uw vloer nog mooier stralen. Geniet nog meer van uw geheel gerenoveerde vloer en kies voor zelf onderhouden of uw parket onderhoud uitbesteden aan het team van JW Vloeren. Haal dagelijks het losse stof en vuil weg met een zachte bezem of uw stofzuiger met de parketborstel. Met behulp van een speciaal reinigingsmiddel voor geoliede vloeren kunt u uw parket schoonmaken zonder de beschermende olielaag aan te tasten. Voor meer tips en advies op maat kunt u uiteraard altijd bij ons terecht!

Vrijblijvende vloerinspectie én advies op locatie

Bent u nieuwsgierig naar uw opties bij een parket renovatie van uw houten vloer voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan razendsnel en helemaal vrijblijvend contact met ons op voor een vloerinspectie op uw locatie. Dit is uiteraard inclusief advies op maat. Direct een offerte aanvragen bij JW Vloeren kan natuurlijk ook!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=