Parket Schuren Deventer

Wilt u niet langer aankijken tegen uw verouderde houten vloer met vlekken, krassen en andere beschadigingen? Dan heeft u verschillende opties. Natuurlijk kunt u de oude vloer eruit breken en een nieuwe parketvloer leggen. Dit is echter niet alleen tijdrovend, maar ook ontzettend kostbaar. Daarnaast is het vervangen van een houten kwaliteitsvloer meestal niet nodig. Kies daarom veel liever voor een parket renovatie door het team parket schuren Deventer van J.W. Vloeren. Wij staan voor meer dan 100% voor u klaar en garanderen u een compleet herstelde houten vloer waar u absoluut blij mee zult zijn!

Parket Schuren in Deventer? J.W. Vloeren is u graag van dienst!

Staan kwaliteit en een lang houdend resultaat bij u voorop? Laat de parket renovatie van uw vloer dan over aan het team parket schuren Deventer van J.W. Vloeren. Wij beschikken over de nodige ervaring in het vak en uiteraard gebruiken we alleen de beste afwerkingsmiddelen en schuurmachines die er op de professionele markt beschikbaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat uw parketvloer weer helemaal mooi wordt en kunnen we u garanderen dat hij nog langer meegaat!

parket schuren Deventer
parket schuren Deventer
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
Kantoorruimte – Schuren en Oliën (Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Kantoorruimte – Schuren en oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Eengezinswoning – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Parket schuren en oliën

De volledige renovatie van uw beschadigde houten vloer kan op diverse manieren worden afgerond. Bij ons staan vooral uw wensen voorop. Daarnaast kijken we ook graag naar de mogelijkheden bij uw specifieke vloer. Heeft u bijvoorbeeld een parketvloer met daaronder vloerverwarming liggen? Ga dan bij voorkeur voor een behandeling met vloerolie. Dit middel is speciaal ontwikkeld om het parket ook bij grotere wisselingen in de temperatuur te beschermen. Zo kan uw houten vloer niet gaan werken als u de verwarming omhoog zet en loopt u geen risico dat het parket scheurt of opbolt. Vanzelfsprekend is parket schuren en oliën mogelijk in allerlei kleuren.

Parket schuren en lakken

Heeft u geen vloerverwarming, maar wel een doorleefde houten vloer die nu echt aangepakt moet worden? Vraag het team parket schuren Deventer van J.W. Vloeren dan snel om langs te komen of laat ons een offerte voor u opstellen. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we u onder meer de voordelen van parket schuren en lakken laten zien. Ook kunt u direct uw favoriete kleur voor de afwerking kiezen aan de hand van onze kleurenwaaiers.

20 jaar ervaring als erkend parketteur

Het team parket schuren Deventer van J.W. Vloeren staat bekend om zijn enorme expertise en prachtige vakmanschap. Dit is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in het vak en stelt ons in staat om elke dag weer de mooiste houten vloer renovaties te verzorgen. We doen dit in de hele regio Deventer en uiteraard in alle soorten woningen. Van knusse appartementen tot moderne rijtjeshuizen en van chique stadsvilla’s tot gezellige woonboten. Elke woning in Deventer en omgeving knapt enorm op van een parket renovatie door ons team van specialisten. Maak snel een afspraak en kom erachter wat wij kunnen doen voor u en uw houten vloer!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=