Skylt Lak: Een onbehandelde look en Ultra mat

Ieder huishouden is anders en daarom is ook geen enkele woning hetzelfde. Toch zien we in veel interieurs de houten vloer terugkomen. Hoe dat komt? Dat is vrij simpel: een parketvloer is eenvoudig in het onderhoud en ook nog eens ontzettend veelzijdig! Kiest u voor een houten vloer renovatie door het team van J.W. Vloeren? Dan kunt u onder meer gaan voor een behandeling met Skylt Lak. Dit middel zorgt voor een optimale bescherming van uw vloer en geeft het hout een authentieke onbehandelde aanblik.

Rigostep Skylt: Hoogwaardige Ultra matte PU Lak

Het middel Skylt van Rigostep is speciaal ontwikkeld voor iedereen die niet uit is op een standaard look in huis. De hoogwaardige lakvariant zorgt voor een ultra mat effect en geeft uw vloer een onzichtbare, maar zeker aanwezige beschermlaag. Ook met Skylt lak hoeft u dus niet bang te zijn voor krassen of diepe deuken in de vloer. Daarnaast maakt een afwerking met Skylt ook het onderhoud aan uw parketvloer eenvoudiger. U hoeft nauwelijks meer naar uw houten vloer om te kijken en hoeft er eigenlijk alleen nog maar van te genieten.

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een vakkundige parket renovatie met Skylt lak

Het team van J.W. Vloeren staat al vele jaren bekend als de regionale specialist in parket renovatie. Zoals u van ons gewend bent kunt u kiezen uit verschillende soorten afwerkingen. Naast de gebruikelijke standaardlak, olie en hardwax bieden we u ook de prachtige Skylt lak aan. Dit middel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Skylt Original en Skylt Titanium. Wat het verschil tussen beide producten precies is? Onze medewerkers vertellen u er graag wat meer over!

Skylt Conditioner – Voor periodiek onderhoud

Net als bij onze andere behandelingen moet ook een met Skylt afgewerkte vloer van tijd tot tijd worden onderhouden. U bent vast al gewend om uw vloer meerdere keren in de week vrij te maken van los stof en vuil. Als het tijd is voor een grotere reinigingsbeurt raden we u aan om de speciale bijpassende Skylt Conditioner in te zetten. Met dit product maakt u uw vloer eenvoudig helemaal schoon en hoeft u niet bang te zijn dat de beschermende Skylt laag wordt aangetast. Zo blijft uw parket nog langer in de beste conditie.

Vragen over Skylt lak voor uw vloer? Wij adviseren u graag!

De parket experts van J.W. Vloeren staan uiteraard volledig voor u klaar, bijvoorbeeld als het gaat om een goed advies over uw aanstaande houten vloer renovatie. U kunt op elk gewenst moment contact met ons opnemen via het offerte formulier op onze website, per e-mail of gewoon via de telefoon. Tevens verzorgen we graag een vrijblijvende inspectie van uw vloer. Dit is net als ons advies op maat helemaal kosteloos, dus laat snel wat van u horen! Samen zorgen we ervoor dat uw houten vloer op de gewenste wijze wordt hersteld!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=