Parket Schuren Almelo

Is het tijd om uw parket op te knappen? Neem dan vandaag nog contact op met het Team Parket Schuren Almelo van J.W. Vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een volledige parket renovatie. Deze wordt uitgevoerd door onze betrouwbare en enorm ervaren parketteurs. Niet alleen nemen ze de hele vloer onder handen door hem te schuren, maar ook geven ze hem zijn fraaie aanblik weer terug. Voortaan is het net alsof er gloednieuw parket in uw woning ligt. Uiteraard heeft u bij ons de keuze uit meerdere opties.

Parket Schuren Almelo: uw ervaren renovatie specialist

Moet uw parketvloer geschuurd worden? Dan raden we aan om een gespecialiseerd bedrijf in te huren. Zelf zijn we al meerdere decennia werkzaam in de parket branche en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de lokale expert op het gebied van vloeronderhoud en vloerrenovaties. Dankzij onze expertise en natuurlijk het gebruik van enkel de beste onderhoudsproducten bent u bij ons verzekerd van het allermooiste resultaat. Dankzij het (opnieuw) laten schuren en beschermen van uw parket gaat het nog langer mee. Uiteindelijk bespaart dit u dus behoorlijk wat geld.

parket schuren Almelo
parket schuren Almelo
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
Kantoorruimte – Schuren en Oliën (Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Kantoorruimte – Schuren en oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Eengezinswoning – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Parket schuren en oliën

Bij ons kunt u onder meer kiezen voor parket schuren en oliën van de vloer. De olie zorgt hierbij voor een perfecte dekking. Na het uitharden vormt de beschermende olielaag de perfecte barrière tegen vochtschade, krassen, verkleuringen en andere beschadigingen. Bovendien blijft het schitterende nerfpatroon van uw houten vloer altijd goed zichtbaar dankzij onze hoogwaardige oliesoorten. Maak snel een afspraak en zie welke kleuren en uitvoeringen er zoal beschikbaar zijn. Kies vervolgens zelf uw favoriete oliesoort en laat hem aanbrengen door het team Parket Schuren Almelo van J.W. Vloeren.

Parket schuren en lakken

Veel mensen huren het Team Parket Schuren Almelo van J.W. Vloeren in voor de renovatie van hun vloer. Dit gaat via het schuren en vervolgens behandelen met parketlak en zorgt altijd voor een uniek eindresultaat. Dankzij de veelzijdigheid van het middel is er voor werkelijk elke wens een perfecte laksoort. U kunt dus kiezen uit vele lichte en donkere kleuren lak voor uw houten vloer. Daarnaast is zowel een behandeling met glanzende als met matte of ultra matte vloerlak mogelijk. Het parket schuren en lakken is dus de ideale manier om hem een heel andere uitstraling te geven!

20 jaar ervaring als erkend parketteur

Dankzij onze ruim 20 jaar ervaring in deze mooie branche durven we onszelf gerust een echte specialist te noemen qua . De enorme kennis en berg aan ervaring die we in deze periode hebben opgedaan zetten we elke dag opnieuw in. Op deze manier verzorgen we de meest sublieme parket renovaties in de hele regio. Ook u zult positief verrast zijn door de aanpak van onze vakmensen en de resultaten die we hierdoor bereiken. Neem vrijblijvend contact op met het Team Parket Schuren Almelo van J.W. Vloeren om de opties te bespreken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=