Parket Renovatie

Een parketvloer vol krassen en deuken is niet waar u op uit bent? Dat kunnen we ons heel goed voorstellen! Toch krijgen veel houten vloeren vroeg of laat met dit soort beschadigingen te maken. Gelukkig heeft J.W. Vloeren voor u de oplossing: kies gewoon voor een algehele parket renovatie door ons gespecialiseerde team. Natuurlijk heeft u bij ons altijd veel inspraak omtrent onder meer de afwerking van uw vloer. Zo bieden we onder andere de opties lakken, oliën en hardwaxen. Het team van J.W. Vloeren staat voor meer dan 100% voor u klaar en garandeert u een compleet herstelde vloer waar u absoluut blij mee zult zijn!

Professionele houten vloer renovatie

U kiest voor het inhuren van ons team parket renovatie van J.W. Vloeren? Dat is een keuze voor puur vakmanschap met het mooiste eindresultaat. Dankzij onze totaalaanpak, die is gebaseerd op vele jaren ervaring, blijft uw parket nog langer in opperbeste conditie. Inmiddels staan we al meer dan 20 jaar bekend als regionale parket specialist en in die tijd hebben we al ontelbaar veel tevreden klanten een vloer als nieuw kunnen teruggeven. Bekijk dus zeker de voorbeelden van ons eerdere werk en laat u verrassen!

parket renovatie
parket renovatie
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Behandeling van top tot teen

Elke parket renovatie door het team van J.W. Vloeren begint met parket schuren van grove en daarna fijne fases. Zo worden zowel de oppervlakkige als de diepere schades verwijderd en verdwijnen ook andere vervelende zaken als kleurverschillen en vochtplekken. Hierna gaan we verder en polijsten we het gehele vloeroppervlak. Daarna is de tijd gekomen om het parket af te werken. Naar keuze zijn hier onder meer oliën, lakken en hardwaxen mogelijk, uiteraard in vele verschillende kleurstellingen en schakeringen van gematteerd tot glanzend.

Stofvrije parket renovaties

Het team parket renovatie van J.W. Vloeren werkt altijd volgens de geldende normen. Dit houdt ook in dat we alleen de meest moderne methodes inzetten. Zo kunnen we uw houten vloer stofvrij schuren. Dit scheelt enorm veel loskomend stof en houtgruis en voorkomt plotselinge niesbuien en allergische reacties. Daarnaast kunnen we dankzij de stofvrije schuurmachine met ingebouwd afzuigsysteem nog sneller en gerichter te werk gaan. Op deze manier kunt u eerder genieten van het resultaat van ons werk: een houten vloer die als nieuw oogt.

Regionale specialist in parket renoveren

Ons werkterrein strekt zich onder meer uit over de regio’s Deventer, Zutphen, Apeldoorn, Zwolle en Almelo. Woont u niet in één van deze plaatsen, maar bent u wel op zoek naar een ervaren en gecertificeerd bedrijf voor uw houten vloer renovatie? Neem dan zeker vandaag nog contact op met het team parket renovatie van J.W. Vloeren. We kunnen bij u langskomen voor een inspectie van uw parketvloer, waarbij u direct een goed advies van ons ontvangt. Daarnaast kunt u ons altijd benaderen als u wat meer informatie wilt ontvangen over onze werkwijze, onze tarieven en de verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=