Parket Schuren en Hardwaxen

Moet uw houten vloer weer precies zo mooi worden als toen hij net lag? Laat dan uw parket schuren en hardwaxen door de specialisten van J.W. Vloeren! Geniet van het meest fraaie resultaat dankzij onze berg aan ervaring en inzet van de hoogste kwaliteit afwerkingsmiddelen. Dankzij een totaalbehandeling als deze is uw houten vloer straks weer klaar om vele extra jaren te blijven schitteren en uw woning te sieren. Een groot voordeel is dat uw parket na de behandeling minder onderhoud nodig heeft. Zo kunt u met een houten vloer renovatie dus tijd en geld besparen!

20 Jaar ervaring in het schuren en hardwaxen

J.W. Vloeren werkt met een team van ervaren en ontzettend gedreven parket herstellers. We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring op zak, maar denk nu niet dat we alles bij het oude laten! Integendeel, want we sturen onze mannen regelmatig op bijscholing, zodat ze zichzelf blijven ontwikkelen als echte allround parketteurs. Zo zijn we onder meer zeer ervaren in het stofvrij parket schuren, wat een groot voordeel met zich meebrengt tijdens het renoveren van grote en kleine houten vloeren. Verder hebben we voor het afwerken van het parket de beschikking over de meest hoogwaardige professionele producten, zoals bijvoorbeeld hardwax.

parket schuren en hardwaxen
parket schuren en hardwaxen

Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Waarom kiezen voor hardwax olie?

Er zijn allerlei redenen op te noemen waarom parket schuren en hardwaxen een goed idee is. Zeker als u het werk laat uitvoeren door het team van J.W. Vloeren. Dankzij het op volle sterkte brengen en goed beschermen van uw vloer gaat hij nog langer mee. Hiermee is een parket renovatie dus een echt duurzame keuze. Ook bespaart parket schuren en hardwaxen door het team van J.W. Vloeren u veel geld, zeker op de lange termijn. Doordat u kunt volstaan met schuren en afwerken en geen nieuwe vloer hoeft te kopen, hoeft u uw portemonnee of bankrekening geen pijn te doen. Het speciale voordeel van een behandeling met hardwax olie is dat het sterk, mooi en veelzijdig is.

Voordelen Parket Schuren en hardwaxen

Met een hardwax behandeling is uw houten vloer voortaan nog beter beschermd tegen vochtschade en verkleuringen door de zon. Verder heeft u de keuze uit verschillende matte en zijdematte kleuren hardwax. Bij het plaatselijk bijwerken van uw parket kunnen er overigens kleine kleurverschillen optreden, maar deze verdwijnen vanzelf weer. Bent u benieuwd of parket schuren en hardwaxen door het team van J.W. Vloeren ook bij uw vloer past? Regel dan vandaag nog een afspraak met één van onze medewerkers voor een vloerinspectie bij u thuis.

Onderhoud Tips voor een hardwax vloer

Nadat uw parket geschuurd is en voorzien is van een nieuwe laag hardwax olie is hij klaar voor dagelijks intensief gebruik. Natuurlijk moet hij wel goed worden onderhouden om de vloer op volle sterkte te houden. Hiervoor raden we een geconcentreerde reiniger als Wisch fix aan. Breng na de reiniging een onderhoudsolie aan op uw houten vloer.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=