Parket Schuren Zwolle

Bent u de lelijke vlekken en krassen op uw houten vloer zat? Dan denkt u vast aan het vervangen van uw complete parketvloer. Dit is vaak erg prijzig en neemt bovendien behoorlijk wat rommel met zich mee. Kies daarom veel liever voor team parket schuren Zwolle van J.W. Vloeren Deze totaalbehandeling is inclusief een vakkundige afwerking met een middel naar keuze. Daarnaast kunt u op deze wijze ook nog eens aardig wat geld besparen. Verder gaat het professioneel schuren van uw parketvloer ook nog eens ontzettend snel. Gemiddeld kunnen we de klus in één tot twee dagen klaren.

Parket Schuren in Zwolle? Wij staan voor u klaar!

Team parket schuren Zwolle van J.W. Vloeren staat in de hele regio goed bekend. Dat is niet zonder reden, want we zetten ons elke dag weer voor de volle 100% in. Natuurlijk is dit nog niet alles. Onze klanten waarderen vooral onze prettige werkwijze en onze hoge kwaliteit in combinatie met eerlijke en heldere tarieven. Het laten schuren en behandelen van uw houten vloer is een budgetvriendelijk alternatief voor een heel nieuwe vloer en is vrijwel altijd een uitstekende optie. Wilt u weten of parket schuren ook bij u mogelijk is? Laat helemaal vrijblijvend een vloerinspectie bij u thuis uitvoeren en ontdek uw mogelijkheden.

parket schuren Zwolle
parket schuren Zwolle
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
Kantoorruimte – Schuren en Oliën (Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Kantoorruimte – Schuren en oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Eengezinswoning – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Parket schuren en oliën

Kiest u voor team parket schuren Zwolle van J.W. Vloeren? Dan heeft u de keuze uit meerdere afwerkingen, waaronder oliën. Bij deze behandeling wordt uw houten vloer eerst grondig geschuurd, gepolijst en geëgaliseerd. Hierbij gebruiken we de populaire methode stofvrij schuren. Dit is een echte innovatie in ons vak en stelt ons in staat om veel schoner en ook nog eens sneller te werken. Stofvrij parket schuren in Zwolle is ook ideaal voor mensen met een stofallergie of een gevoeligheid voor huisstofmijten. De behandeling parket schuren en oliën zorgt specifiek voor een sterke bescherming en een natuurlijk ogende vloer.

Parket schuren en lakken

Een andere heel mooie optie bij het laten renoveren van uw vloer is de behandeling parket schuren en lakken. Ook dit middel zorgt ervoor dat uw houten vloer mooi uitgelicht wordt in de kamer. Het grote voordeel van lak is dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleurschakeringen en in diverse matte en glimmende uitvoeringen. We laten u graag zien welke varianten we zoal in onze collectie hebben. Indien gewenst proberen we zelfs één of meer proefstukjes uit op een klein, onopvallend gedeelte van uw parketvloer.

20 jaar ervaring als erkend parketteur

Bent u tot de conclusie gekomen dat een parket renovatie ook voor uw vloer de beste keuze is? Neem dan snel contact met ons op! Als regionaal team van experts in parket schuren Zwolle staan we altijd voor u klaar. We zijn dichtbij en werken graag met korte lijntjes. Zo kunnen we u optimaal van dienst zijn en u de vloer van uw mooiste dromen geven! Natuurlijk kunt u ook eerst een offerte op maat laten opstellen. Dit is volledig vrijblijvend.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=