Parket Schuren Zutphen

U wilt uw houten vloer laten schuren? Dat is een uitstekende keuze! Via een parket renovatie door J.W. Vloeren wordt uw vloer in één keer veel mooier, zonder megagrote investeringen. Ook is het laten schuren en afwerken van uw houten vloer een perfecte manier om nieuw leven in uw bestaande parket te blazen. Duurzaam, voordelig en met een mooi resultaat: wat wilt u nog meer? Het team parket schuren Zutphen van J.W. Vloeren staat volledig voor u klaar met advies, informatie en tips. Neem dus snel contact op met één van onze medewerkers! U kunt ons bereiken per telefoon, per mail en via het contactformulier op onze site.

Parket Schuren in Zutphen? Wij regelen het voor u!

Ons team parket schuren Zutphen van J.W. Vloeren is al ruim 20 jaar werkzaam op het gebied van parket renovatie en staat in de regio dan ook bekend als echte specialist in houten vloeren. Geen enkele vloer kent nog geheimen voor ons, want zelfs parket in de Hongaarse punt, houten visgraat vloeren en halfsteens gelegd parket knappen we schitterend op. Bij iedere vloer in elk motief zorgen we voor een bijpassende behandeling, zodat het oorspronkelijke patroon goed zichtbaar blijft en zelfs uitgelicht wordt. Bekijk voorbeelden van onze eerdere renovaties om te zien wat we zoal kunnen doen.

parket schuren Zutphen
parket schuren Zutphen
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
Kantoorruimte – Schuren en Oliën (Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Kantoorruimte – Schuren en oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Eengezinswoning – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Parket schuren en oliën

Bij het uitvoeren van een houten vloer renovatie heeft u verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor parket schuren en oliën door de mannen van J.W. Vloeren. Bij deze variant wordt uw houten vloer niet enkel geschuurd, maar ook behandeld met een schitterende vloerolie naar keuze. Afhankelijk van uw interieursmaak kunt u kiezen uit allerlei lichte en donkere kleurtjes. Zeker bij een parketvloer met onderliggende vloerverwarming is schuren en oliën en ideale keuze. Dit omdat de olie het hout beschermt tegen kromtrekken en vervormen.

Parket schuren en lakken

Naast schuren en oliën zijn er natuurlijk nog meer opties. Zo kunt u kiezen voor parket schuren en een behandeling met hardwax of parket schuren en lakken. Gaat uw voorkeur uit naar een gelakte houten vloer? Laat u dan inspireren door de kleurenwaaiers. Ons team parket schuren Zutphen van J.W. Vloeren toont ze u graag. Behalve de tientallen standaard laksoorten in mat, glans en middelglans kunt u ook kiezen voor een afwerking met Skylt. Dit is een ultra matte polyurethaan lak die een onbehandelde uitstraling aan het hout toevoegt.

20 jaar ervaring als erkend parketteur.

J.W. Vloeren is al meer dan 20 jaar het vertrouwde adres voor parketvloer renovaties van de hoogste kwaliteit. Ons werkgebied bestaat uit onder meer diverse Hanzesteden en omliggende dorpen en steden. Naast Zutphen zijn we ook inzetbaar in bijvoorbeeld Deventer, Zwolle, Almelo, Apeldoorn en Kampen. Wilt u graag advies, maar dan zonder ergens aan vast te zitten? Plan dan helemaal kosteloos en vrijblijvend een vloerinspectie in. We komen hiervoor gewoon bij u langs wanneer het u uitkomt.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=