Parket Schuren Apeldoorn

Wilt u af van uw beschadigde houten vloer, maar heeft u geen zin in enorme investeringen? Schakel dan het team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. vloeren in! We komen graag bij u langs voor een vakkundig advies en kunnen daarna al op korte termijn beginnen met het echte werk. Wij bieden uw hoge kwaliteit parket renovaties aan voor een aantrekkelijke prijs. We toveren uw verweerde of verkleurde houten vloer om tot parket als nieuw. Kortom, door nu direct een afspraak in te plannen kunt u voorkomen dat uw hele houten vloer vervangen moet worden!

Parket Schuren in Apeldoorn? J.W. Vloeren regelt het voor u!

Ons team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. vloeren is een parket renovatie specialist met enorm veel ervaring. Daarnaast gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Dit komt onder meer tot uiting in het gebruik van de meest hoogwaardige middelen voor het verfraaien en beschermen van uw houten vloer. Verder zetten we uitsluitend moderne, professionele apparatuur in om uw vloer weer op topsterkte te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de stofvrije schuurmachine en onze moderne polijstmachine voor houten vloeren. Hiermee is een perfect eindresultaat gegarandeerd!

parket schuren Apeldoorn
parket schuren Apeldoorn
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Project:
Kantoorruimte – Schuren en Oliën (Monocoat)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Kantoorruimte – Schuren en oliën (ROYL)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Eengezinswoning – Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Parket schuren en oliën

Heeft uw houten vloer ook behoefte aan een complete behandeling door ons team? Bespreek dan snel uw wensen met één van onze medewerkers. Dit kan onder meer tijdens een vrijblijvende vloerinspectie in uw woning. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden, zoals een behandeling met vloerolie. Door dit middel in te zetten na het schuren van uw parketvloer kunt u hem langer mooi houden. Daarnaast wordt ook het onderhouden van uw houten vloer een stuk eenvoudiger. Vanzelfsprekend bieden we u de keuze uit de meest prachtige kleuren olie voor uw vloer. Laat ons uw parket schuren en oliën en beleef uw vloer weer als nooit te voren!

Parket schuren en lakken

Wanneer u kiest voor het inschakelen van het team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. vloeren kunt u rekenen op een vakkundige renovatie van hoog niveau. Natuurlijk doen we dit altijd op een manier die bij u past. Maak dus zelf uw keuze qua lak en ga bijvoorbeeld voor een glimmende, matte, donkere of juist lichte afwerking. Middels het parket schuren en lakken verwijderen wij oneffenheden en zelfs diepe beschadigingen en zorgen wij vervolgens voor een parketvloer welke weer als nieuw is. Uw vloer gaat nu weer vele jaren mee en u bespaart ook op de lange termijn veel geld.

20 jaar ervaring als erkend parketteur

Binnen ons team Parket Schuren Apeldoorn van J.W. vloeren werken we alleen met de beste parket specialisten uit de regio. De kans is groot dat u binnen uw eigen kring van familie, vrienden en kennissen al veel van ons werk heeft mogen aanschouwen. We staan immers niet voor niets bekend als de lokale expert in houten vloer renovaties. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in het vak en onze benaming als erkend parketteur weten steeds meer mensen ons te vinden voor het volledig herstellen van parketvloeren. Ook voor u staan we uiteraard klaar!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=