Parket Schuren en Lakken

Veel vloeren van hout krijgen op een gegeven moment te maken met veroudering, slijtage en verkleuringen. Gelukkig is daar in de meeste gevallen wat aan te doen. Door te kiezen voor een professionele parket renovatie is het mogelijk om zelfs grove gebruikssporen volledig te verwijderen. Hierdoor ontstaat er een vloer als nieuw. Nog een voordeel van uw houten vloer laten renoveren is dat het veel betaalbaarder is dan een werkelijk nieuwe parketvloer. Alleen al om deze reden is het slim om te kiezen voor parket schuren en lakken door het team van J.W. Vloeren.

20 jaar ervaring in het lakken van parketvloeren

Het team van J.W. Vloeren bestaat uit gecertificeerde parket herstellers met een ruime ervaring op het gebied van parket renovaties. Ook een behandeling als parket schuren en lakken is voor onze mannen een koud kunstje. Binnen één tot twee dagen hebben we uw houten vloer weer op volle kracht teruggebracht en kunt u genieten van een als nieuw ogende parketvloer. Dankzij de inzet van onze stofvrije schuurmachines raakt uw woning ook nog eens nauwelijks bevuild tijdens het volledig herstellen van uw vloer.

parket schuren en lakken
parket schuren en lakken
Z

eRVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en houten vloeren

Z

SPECIALIST IN PARKET RENOVATIE

Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige parket renovatie van A tot Z en adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Project:
Woning Arnhem – 70 m² Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Appartement Zutphen – 100 m² Eiken Schuren en Lakken (BONA)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Woning Vaassen- 48 m² Jatoba Vloer Schuren en Lakken (BONA)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Project:
Woning Apeldoorn – 40 m² Grenen Vloer Schuren en Lakken (Skylt)

Gerenoveerd door JW Vloeren®

Waarom kiezen voor Parket Schuren en Lakken

Er zijn diverse redenen waarom het verstandig is om uw parketvloer te laten schuren en lakken door de specialisten van J.W. Vloeren. Eén van de belangrijkste hiervan is het feit dat uw parket simpelweg langer mooi blijft en niet aan kracht verliest. Door het verwijderen van oneffenheden en het vernieuwen van de beschermlaag is uw houten vloer goed bestand tegen vuil en vocht. Ook behoeft fris behandeld parket veel minder onderhoud. Lak word in 3 lagen aangebracht op het hout. Tussen de laklagen word de vloer licht opgeschuurd en vervolgens gestofzuigd. Waarom kunt u nou het beste kiezen voor lak? Weinig tot geen onderhoud, en extra bescherming tegen vocht en vuil!

parket schuren en lakken

Tips Parket Schuren en lakken

Het professioneel parket schuren maakt uw vloer weer helemaal mooi. Het hout straalt voortaan weer, net zoals in het begin. Dit wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom willen we graag het belang van periodiek onderhoud aan uw vloer onderstrepen. Het dagelijkse vuil kunt u het beste regelmatig verwijderen met een bezem of uw stofzuiger. Voor een meer grondige reiniging van het houten vloeroppervlak kunt u het beste een op uw vloer afgestemde parketreiniger gebruiken. Deze maakt de vloer wel goed schoon, maar tast de beschermende laklaag niet aan. Breng daarna wat polymeer op het hout aan en dweil de vloer nog even na.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Wilt u meer informatie en advies over parket schuren en lakken door het team van J.W. Vloeren? Laat dan snel wat van u horen. Geef ons een belletje, stuur een e-mail of vul ons online offerte formulier in. Geef aan waar u precies meer over wilt weten, bijvoorbeeld over de behandeling zelf, de duur van een parket renovatie of onze tarieven. Zo kunnen we u optimaal adviseren. Bij voorkeur doen we dit in een persoonlijk gesprek tijdens een geheel vrijblijvende inspectie van uw houten vloer. Hiervoor kunt u vandaag nog een afspraak met ons inplannen!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=