Parket Onderhoud

In ontzettend veel woningen door het hele land liggen schitterende parketvloeren. Dit is niet zo gek, want een houten vloer past in elke woning. Dankzij het natuurlijke nervenpatroon van de vloerdelen zorgen ze voor een rustige en stijlvolle sfeer in elk interieur. Om de vloer tiptop in orde te houden is regelmatig onderhoud aan te raden. Op deze manier blijft het parket op volle kracht en raakt het niet dof of versleten. Is uw houten vloer niet meer zo mooi als in het begin? Laat dan professioneel parket onderhoud uitvoeren door het team van J.W. Vloeren! We staan zowel doordeweeks als in het weekeinde voor u klaar.

Periodiek Onderhoud houdt de vloer in topconditie!

Het dagelijkse onderhoud van uw houten vloer bestaat uit het stofvrij maken van het parket. Dit is uiteraard nog niet alles, want om uw vloer in topconditie te houden moet hij ook worden gereinigd. Natuurlijk hoeft dit niet enorm frequent, maar toch is het van tijd tot tijd nodig. Hoeveel parket onderhoud er in uw woning nodig is? Vraag om een advies op maat bij het team van J.W. Vloeren. We behandelen uw houten vloer uitsluitend met de beste middelen en werken het parket naderhand af met een eveneens kwalitatief hoogstaand product. Zo is de afwerking en bescherming van uw vloer weer helemaal in orde.

parket onderhoud
parket onderhoud
Z

erVAREN Parketteurs

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd

Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Z

Garantie op Geleverd Werk

Wij geven garantie op het geleverde werk en op de gebruikte producten. Alleen het beste resultaat telt voor ons.

Parket Onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer

De vloer is in veel gevallen de eerste blikvanger als u een huis binnenloopt. Ook bij u thuis is dit niet anders. Daarom is het belangrijk om goede zorg te besteden aan het parket onderhoud in uw woning. Heeft u hier zelf niet zoveel verstand van of ontbreekt het u simpelweg aan tijd? Schakel dan het gespecialiseerde team van J.W. Vloeren in. Dankzij onze enorme ervaring op het gebied van parket renovatie en onderhouden zorgen we ervoor dat uw vloer direct een heel stuk mooier wordt en dat zijn levensduur wordt verlengd.

Stap 1 – De parketvloer reinigen

Bij het professionele onderhoud aan uw parket beginnen we met het grondig reinigen van het hele vloeroppervlak. Welk product we hiervoor gebruiken is afhankelijk van de wijze van afwerking. Een gelakte vloer moet bijvoorbeeld met een ander product worden gereinigd dan een geoliede parketvloer. Door de intensieve reiniging kunnen we zowel kleine vlekjes en strepen als grotere oneffenheden verwijderen. Zo wordt uw houten vloer weer helemaal mooi!

Stap 2 – Onderhoudsolie Aanbrengen

Nadat uw houten vloer weer helemaal schoon en droog is kunnen we verder met de volgende stap in het onderhoudsproces. Nu brengen we een laag onderhoudsolie in precies de juiste dikte aan. Dit middel versterkt de beschermende werking van de coating en houdt uw vloer nog langer mooi. Tevens zorgt dit ervoor dat uw parket minder snel opnieuw beschadigt. Maak dus snel een afspraak voor parket onderhoud door het team van J.W. Vloeren en laat uw vloer weer stralen!

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

=